Blog Produse Campaniile moderne cer o afișare modernă, window graphics

Campaniile moderne cer o afișare modernă, window graphics

Cu toții ne dorim o mai mare vizibilitate pentru campaniile pe care le desfășurăm, iar partea de signalistică și afișaj exterior nu ar trebui să lipsească din nicio campanie, mai ales când știi că publicul căruia i te adresezi este unul „plimbăreț”. Și dacă vrei să ieși din tiparele clasice dominate de bannere și de panouri publicitare, autocolantul de tip window graphics este alegerea excelentă. De ce?

Păi, este un tip de signalistică extrem de versatil. Poate cel mai versatil dintre metodele de afișaj OOH, putând fi utilizat pentru a expune reclame sau decorațiuni pe suprafețe transparente, plane și rigide, din diverse materiale. Da, asta înseamnă atât geamurile magazinelor, băncilor sau sediile companiilor, cât și lipirea lor pe diverse vehicule (automobil, autobuz, metrou, tramvai) așa cum ai văzut în ultima vreme prin oraș. Window graphics mai are un avantaj. Perforațiile autocolantului nu restricționează pătrunderea luminii înăuntrul încăperilor sau vehiculelor și nici vederea dinspre interior spre exterior. Imprimarea se face numai pe partea vizibilă din extrerior și nu cunoaște restricții, putând fi realizată în absolut orice grafică, liniară sau policromatică, iar la cerere se poate decupa după contur sau lamina pentru a asigura o protecție mai mare la razele UV.

La Agrafa Print Services găsești cele mai bune materiale, o calitate excelentă a printului și garanția că acest tip de autocolant își va păstra calitatea pe durata întregii campanii, idiferent de condițiile meteorologice. Și, dacă dorești, asigurăm și montajul! Pentru că nimeni nu se pricepe mai bine la producția publicitară decât prietenii tăi cu tehnologie avansată de la Agrafa Print Services, nu-i așa?

Printul de mari dimensiuni – un instrument de promovare flexibil și eficient

Articolul Anterior

Floor graphics, metodă de afișaj pentru o comunicare modernă și creativă

Articolul Urmator