Blog Diverse Designul cărților de vizită

Designul cărților de vizită

Cartea de vizită este oglinda care recomandă o companie sau o persoană de afaceri. Din studiul desfășurat de Agrafa Print la finalul anului 2016, aflăm că 99% dintre respondenți consideră că grafica și calitatea producției cărților de vizită au o importanță mare și foarte mare în crearea noilor conexiuni și parteneriate de afaceri. De asemenea, posibilii clienți sau parteneri păstrează cărțile de vizită colorate sau care prezintă un design neobișnuit de 10 ori mai mult timp decât păstrează cărțile de vizită standard.

În funcție de afacerea pe care o desfășori sau de misiunea brandului tău, poți opta pentru un design care să dezvăluie dintr-un simplu contact vizual domeniul de afaceri al companiei tale. Suportul utilizat în producția cărților de vizită, materialul din care sunt produse, devine astfel unul dintre elementele esențiale unui format premium. Metalul, plasticul, cartonul gros, cel texturat, sau cel colorat în întregime sunt cele care diferențiază o carte de vizită premium de una obișnuită, realizată de obicei pe un carton mat sau lucios. Apoi, urmează grafica definitorie pentru brandul sau compania ta. Încearcă să nu încarci cartea de vizită cu elemente grafice complicate sau cu informații inutile. Limitează-te la numele sau sigla companiei, la logo și la datele de contact (adresă, telefon, email). Ultima etapă prin care trece o carte de vizită înainte de a ajunge în terenul de business este cea a finisărilor. Aici poți opta pentru un anumit tip de imprimare menită să evidențieze unele litere sau elemente grafice (timbru sec, relief, folio), pentru decupare pe contur și, în final, pentru lăcuirea selectivă a informațiilor importante.

Observăm, deci, multe motive pentru care merită să investești în imaginea companiei tale, care se reflectă în cartea de vizită pe care o folosești în interacțiunile tale de business. Gama variată de modele premium, varietatea de materiale și texturi, precum și posibilitățile multiple de finisare și personalizare fac businessul tău memorabil, cu o carte de vizită memorabilă.

Curiozități despre print

Articolul Anterior

15 obiecte de papetărie care îți îmbunătățesc viața la birou

Articolul Urmator