Blog Produse Floor graphics, metodă de afișaj pentru o comunicare modernă și creativă

Floor graphics, metodă de afișaj pentru o comunicare modernă și creativă

Încă din articolul trecut am început discuția despre metodele de signalistică moderne care nu trebuie să lipsească din nicio campanie pentru că știm cu toții că afișajul exterior are un mare efect asupra publicului. De această dată vom vorbi despre o altă metodă minunată de signalistică extrerioară, autocolantul de tip floor graphics, unul dintre preferatele noastre.

Fie că alegi ceva simplu care să îndrume pașii clienților până la raftul pe care se află produsul tău, să delimiteze raioanele sau să marcheze limita de discreție în cazul băncilor și al bancomatelor, fie că preferi o adevărată operă de artă 3D, care să impulsioneze clienții să te promoveze mai departe în soacial media prin fotografiile pe care le fac, floor graphics este un suport excelent de reclamă utilizat din ce în ce mai des în ultima perioadă. Totul a pornit de la tehnica picturilor 3D pe asfalt pe care o puteți vizualiza aici și care, ulterior, a devenit o sursă de inspirație și o modalitate de signalistică exterioară în lumea publicității. De ce? Păi, suntem siguri că și tu îți dorești o mai mare vizibilitate pentru campaniile pe care le desfășori, nu-i așa? Iar partea de signalistică și afișaj exterior este extrem de importantă, mai ales când știi că publicul căruia i te adresezi este unul plimbăreț și mereu la punct cu ultimele noutăți artistice.

Așa că noi, prietenii tăi cu tehnologie avansată de la Agrafa Print Services îți recomadăm utilizarea acestei metode moderne de afișaj OOH ( out of home) pentru a-ți expune cele mai creative campanii și pentru a obține un maximum de engagement din partea publicului. Te așteptăm cu cele mai bune materiale, o calitate excelentă a printului și cu garanția că acest tip de autocolant își va păstra rezistența pe durata întregii campanii, idiferent de mediul în care este expus sau de câți oameni vor păși peste el. Și, dacă dorești, asigurăm și montajul! Pentru că nimeni nu se pricepe mai bine la producția publicitară decât prietenii tăi cu tehnologie avansată de la Agrafa Print Services, nu-i așa?

Campaniile moderne cer o afișare modernă, window graphics

Articolul Anterior

Urna din acryl, un instrument multifuncțional pentru orice brand sau companie

Articolul Urmator