Blog Diverse Promoționale utile pentru temperaturi inutile

Promoționale utile pentru temperaturi inutile

Cine spune că frigul nu este un motiv de promovare? Noi spunem că este chiar unul foarte bun prin posibilitatea de a construi campanii axate pe obiecte promoționale cadou, utile pentru vremea rece. La Agrafa Print găsești peste 3500 de produse promoționale pentru orice anotimp pentru ca brandul sau compania ta să aibă o vizibilitate sporită pe orice temperatură.

Știm, nici nouă nu ne place frigul, așa că ne-am imaginat cum clienții sau partenerii tăi s-ar bucura dacă în zilele mohorâte și geroase le-ai oferi obiecte promoționale călduroase.

Ce promoționale sunt potrivite temperaturilor scăzute? Căciuli, fulare și mănuși, personalizate în stilul brandului sau companiei tale, care să le amintească celor cărora le oferi cât de mult ții la ei atunci când își afundă nasul în fular sau când își pun căciula și mănușile și pleacă.

Unde? Unii dintre ei direct la drum, alții întâi la curățat gheața de pe parbriz cu racletele personalizate pe care le-au primit cadou de la companiile auto care se ocupă de curățarea, repararea și mentenanța mașinilor lor.

Cu promoționalele de vreme rece de la Agrafa Print îți vezi clienții bucurosi, partenerii satisfăcuți și angajații mulțumiți pentru că tu ai grijă de ei, iar ei folosesc cu drag cadourile utile ale companiei tale!

Un an organizat

Articolul Anterior

Crăciunul este despre cadouri, se știe!

Articolul Urmator