Blog Diverse Un sistem de expunere eficient

Un sistem de expunere eficient

Sistem sustinere Pop-Up Spider

În ultimii ani au luat din ce in ce mai multă amploare conferințele, prezentările și evenimentele. Unele dintre aceste evenimente sunt atât de complexe că ajung să se întindă pe durata a câteva zile și să cuprindă conferințe, prezentări și petreceri de final. Cu alte cuvinte trăim într-o lume a expunerii și interacțiunii unde fiecare element reprezentativ aduce un plus imaginii companiei sau organizației tale. Și, în calitate de speaker sau expozant, nu ai cum să participi nepregătit la niciun astfel de eveniment, la o conferință sau chiar într-o prezentare de produs. Așa că te gândești dinainte la ce vei expune sau despre ce vei vorbi și-ți alegi cel mai potrivit suport de afișaj care să-ți susțină ideile.

Expunerea pop-up spider îmbină funcționalul cu practicul, oferind un spațiu mare de expunere pe un suport care poate fi montat rapid printr-un sistem pliabil de bare, flexibil și extrem de rezistent, la care se adaugă un sistem de iluminat, o geantă de transport și bineînțeles printurile cu finisaje și bandă magnetică. În ceea ce privește grafica, o poți realiza la noi sau ne poți trimite o variantă în format digital la rezoluția și dimensiunile suprafeței de expunere.

Alături de prietenul său, rol-up-ul, sistemul de expunere pop-up spider reprezintă cel mai eficient sistem de expunere în contextul unor evenimente, conferințe sau prezentări. Știm cât de important este să alegi sitemul de expunere potrivit mediului în care dorești să te faci văzut, de aceea Agrafa Print Services îți vine mereu în ajutor cu noi idei și produse din sfera publicitară.

Urna din acryl, un instrument multifuncțional pentru orice brand sau companie

Articolul Anterior

Cele mai bune instrumente de marketing pentru decizia de la raft

Articolul Urmator