Blog Produse Compania de print și imprimări promoționale cu cea mai diversificată gamă de produse

Compania de print și imprimări promoționale cu cea mai diversificată gamă de produse

La Agrafa Print, companie specializată în tipar digital și producție publicitară, se pot personaliza cele mai diverse produse promoționale. Acestea sunt realizate atât cu ajutorul capacităților proprii de producție, cât și prin import direct de obiecte promoționale de la producători specializați din Europa și Asia. Ne înnoim permanent stocurile, lucru care face ca, în prezent, să avem peste 5500 de produse în site-ul magazin, care pot fi comandate, personalizate și livrate printr-o simplă comandă online.

În diversificata gamă de obiecte promoționale din stocurile Agrafa Print găsim materiale de marketing precum agende și calendare, de diferite dimensiuni și formate, modele variate care pot fi personalizate în diferite feluri și finisări. În funcție de model pot fi imprimate doar pe copertă sau chiar filă cu filă. De asemenea, personalizăm instrumente de scris în diverse materiale și forme, plastic, lemn, metal etc. Pe lângă materialele de marketing de bază, în site-ul Agrafa Print mai găsim disponibile imediat pentru comandă obiecte promoționale din toate categoriile: tehnologie, timp liber, îngrijire personală, haine și accesorii, bucătărie, unelte și scule, care pot fi personalizate folosind tehnologii specifice: print digital, print UV, termotransfer, sublimare, decupare și gravare laser, imprimări folio și timbru sec etc.

Oferta de materiale promoționale nu se oprește doar la stocurile prezente pe site. Punem la dispoziție o mare diversitate de obiecte promoționale personalizabile de la producători din România, Europa și Asia. Pentru idei mai neobișnuite de obiecte promoționale și pentru inspirație, pot fi răsfoite online cataloage ale producătorilor din care se pot plasa comenzi exclusive prin intermediul consultanților companiei.

În ceea ce privește producția in-house, Agrafa poate confecționa de la materiale printate și decupate, precum agende calendare, felicitări, invitații și stickere până la materiale de ambalare, precum pungi de hârtie și cutii de carton, lemn sau plastic personalizate prin imprimare sau gravură. Totodată, compania deține tehnologia necesară și este deschisă la noi solicitări în ceea ce privește producția de cadouri creative, custom made. Practic, orice idee poate prinde viața la Agrafa Print, cu condiția ca în spate să aibă un concept fezabil și o grafică bine realizată. Compania tocmai a investit consistent în mașini de imprimat și finisat și estimează o dublare a capacității de producție pentru anul 2019.

Preluăm comenzi de materiale și cadouri promoționale pentru sărbători

Articolul Anterior

Tendințe în design grafic 2019

Articolul Urmator