Blog Diverse Printul de mari dimensiuni – un instrument de promovare flexibil și eficient

Printul de mari dimensiuni – un instrument de promovare flexibil și eficient

Îl vezi peste tot, fiind una dintre cele mai eficiente modalități de a oferi o informație despre un brand, produs sau promoție, individual sau într-o campanie pe care o desfășori, indiferent de amploarea ei. Avantajele care vin odată cu alegerea acestei modalități de a transmite informațiile sau ideile unei campanii sunt enorme datorită flexibilătății de care dă dovadă acest instrument de promovare care, în România încă rămâne unul dintre cele mai eficiente.

Îl poți folosi idependent, transmițând idei ce țin de oferte săptămânale sub formă de afișe, postere, mici bannere sau stoppere. Îl poți folosi în prezentări sau evenimente sub formă de roll-up sau, dacă ai ceva măreț de comunicat, îl poți folosi într-o campanie națională OOH, pentru că dimensiunile la care poate fi printat variază de la postere de exterior, pentru casete luminoase- city lights și panouri billboard sau publicitare până la bannere imense, copertine, corturi și chiar decorări de vehicule.

De asemenea, materialele pe care poți imprima informațiile pe care le ai de transmis sunt destinate atât afișajului interior cât și celui exterior și sunt extrem de rezistente la condițiile meteo nefavorabile, umezeală, vânt sau căldură excesivă.

Vrei să imprimi un banner, un afiș, un autocolant sau orice altceva de mari dimensiuni? Hai la Agrafa Print Sevices! Trebuie doar să ne arăți cum vrei să-l printăm și să ne spui unde vrei să-l folosești, de restul ne ocupăm noi.

În curând la Agrafa Print: carnețel cărți de vizită

Articolul Anterior

Campaniile moderne cer o afișare modernă, window graphics

Articolul Urmator