object(DateTime)#1617 (3) { ["date"]=> string(26) "2020-02-20 14:31:08.000000" ["timezone_type"]=> int(3) ["timezone"]=> string(16) "Europe/Bucharest" }

Personalizare prin sublimare

Personalizare prin sublimare pentru diverse materiale (acryl, polyester, plută naturală, plăci din lemn, inox, aluminiu, sticlă, plăci ceramice, piatră naturală, poliamidă, amestecuri textile cu minimum 80% polyester)

Sublimare căni
Mouse over pentru imagine mărită.
  • Gamă largă de materiale și obiecte de personalizat
  • Rezistență nelimitată a imprimării 
  • Excelentă reproductivitate a imaginii imprimate
  • Rezistență la înălbitori chimici
  • Acuratețe, detalii fine, tehnologie eco-friendly
DESCRIERE
Sublimarea este un procedeu de imprimare realizat cu ajutorul unor cerneluri speciale care, prin încălzire, trec din starea solidă direct în stare gazoasă, fără a mai trece prin starea lichidă. Când procesul de răcire intervine, ele revin la starea solidă. 
Sublimarea funcționează doar pentru personalizări pe suport cu fundal alb, pentru textile cu minimum 80% polyester și pentru obiecte sau materiale pretratate pentru sublimare. 
Printre domeniile de utilitate ale imprimarii prin sublimare se regăsesc: industria publicitară, industria textilă și a modei, artele grafice, industria de entertainment, decorațiuni de interior și tapițerie. 
 
Cum ne facem treaba: 
Sistem imprimare: în rolă 
Lățime hârtie: maxim 1 m.
Dimensiune imprimare maximă: 40 x 50 cm (limitată de dimensiunea presei termice).
Ce putem imprima: textile albe din poliester 100% (amestec de minim 85% poliester) sau obiecte pretratate cu strat superficial de poliester – articole de îmbrăcăminte din poliester alb, tricouri, căciuli, mănuși, halate etc., căni, suporți pahar, mousepaduri, puzzle, umbrele, genți etc.
Limitare la culori: niciun fel de limitare, atât culori liniare cât și policromie – rezultă culori vii, vibrante.
Cât rezistă imprimarea prin sublimare: imprimârile rezultate în urma procesului de sublimare sunt foarte rezistente deoarece în urma sublimării cerneala se înglobează în moleculele de poliester ale obiectului - este practic indestructibilă.
 
Elementele grafice, poza, textul, imaginea ce se dorește a fi imprimată este întâi printată în oglind㝠pe folia de transfer cu ajutorul imprimantei și a cernelurilor speciale pentru sublimare; fixăm ferm folia imprimată pe obiectul ce urmează a fi personalizat, ținem folia de transfer și obiectul în presa preîncălzită timp de 20-60 de secunde, iar în tot acest timp are loc întreg procesul de imprimare. Prin încălzire, moleculele de polyester se deschid și permit intrarea pigmetului aflat în stare gazoasă care mai apoi, prin răcire, se înglobează în material. În final obținem un imprimeu cu o durabilitate extraordinară. 
 
Pentru o ofertă de preț te rugăm să folosești formularul pentru cerere de ofertă sau să ne contactezi prin telefon sau e-mail. 
 
Foarte important!
Nu putem imprima prin sublimare materiale textile care nu au în componență minimum 80% polyester, obiecte fără tratament special pentru sublimare, materiale care nu suportă temperaturi de peste 200°C, țesături din fibre naturale. 
TE-AR MAI PUTEA INTERESA
Imprimări UV
Preț de la: Cere Oferta
 
Lanyarduri albe imprimate UV color
Preț de la: 1,12 EURO/buc.
Stoc: 7.728 buc.